vrijdag 31 mei 2013

Tips om de zomer door te komen !

Hey, ik weet niet of de meesten van jullie de toetsweek al achter de rug hebben. Wij in ieder geval niet. Dat betekend dus dat we tot het laatste moment door moeten blokken, terwijl we veel liever in het zonnetje zitten.Maar daarvoor moeten we dus nog even wachten tot de vakantie.
Jammer genoeg ga ik niet op vakantie, maar bruin worden in Nederland is ook heel goed mogelijk. Ookal zijn je meeste vrienden op vakantie, je kan het ook leuk voor jezelf maken!
Hier een paar leuke zomertips:

1. Ga lekker naar het strand toe met je nieuwe bikini die je speciaal hebt gekocht om leuke jongens te spotten. Neem je vriendin mee als ze tijd heeft, maar wie wil nou geen tijd vrijmaken om naar het strand te gaan. Kan ze niet mee, wat maakt dat nou uit, neem lekker een boek of een paar leuke tijdschriften mee, muziekje op. LIVE IS GOOD

2. Ga je niet vervelen achter je computer maar ga iets ondernemen. Lekker het bos in, even hardlopen, en het is nog goed voor je ook. Is dat niets voor jou? Neem de trein en ga naar Utrecht of Amsterdam om lekker te shoppen en winkeltjes kijken. Geen toestemming van je ouders? Je kan ook je fiets pakken en gewoon ergens in de buut heen te gaan, kan je meteen je nieuwe zomeroutfit showen.

3. Iedereen heeft zijn hobby's, zo kan je lekker buiten in de zon gaat tekenen, kippen en plakken, foto's maken, tuinieren, volgels spotten wat je ook maar leuk vind!

4. Heb je een beetje een lui dagje, of regent het veelste hard? Bel je vrienden, pak lekker veel eten (dat mag ook wel s een keertje), haal de leukste fims er bij of huur ze gewoon bij de videotheek/bibliotheek. En organiseer een lekkere fimdag/avond.

5. Ga op kamp. Surven, zeilen, hockey, paardrijden of tennis. Bijna voor elke sport is wel een kamp te vinden. Wees snel want anders zijn alle plekken al bezet, wacht dus niet tot het laatste moment, als het dan namelijk niet meer lukt, is de teleurstelling groot en ben je je toch weer een week aan het vervelen.

6. Als het mag en je bent oud genoeg, ga met vrienden naar een van de eilanden, in een huisje vlakbij de zee. Dan verveel je je zeker niet.

7. Ruim je kast uit, pas je kleding en maak een lijstje met kleding die je nodig hebt. Ga een keertje shoppen desnoods met je moeder. Je denkt wel dat die er niets van weet, maar soms sta je versteld waar ze mee aankomen.

8. Heb je oude T-shirts of broeken etc.? Ga knippen en naaien, zo maak je van je oude kleding weer een nieuw leuk item voor in je kast! (artikel vervolg ideeën voor dit soort dingen komt nog, maar bedenk al zelf wat, en laat het ons weten!)


ik hoop dat jullie zo een beetje de zomervakentie kunnen doorbrengen, zonder je uitermate te vervelen!

Iedeeën zijn altijd welkom.

X.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten