zondag 9 februari 2014

30 day shred, doe je mee?


Vandaag (na heeeeel lang) eindelijk weer een artikel. Ja we zijn heel lang weggeweest, sorry daarvoor. 30 days of shred is een work-out challenge. Het is de bedoeling dat je elke dag ongeveer een half uur traint. Dit doe je samen met Jillian Michaels. Ze beloven dat je na 30 dagen lang trainen helemaal in vorm bent. In dit artikel leg ik je uit wat je nodig hebt om hieraan te beginnen en hoe het precies werkt.


Bij de 30 day shred moet je elke dag een work-out doen. Je doet eerst 10 dagen level 1, dan 10 dagen level 2 en dan 10 dagen level 3. De video's staan hieronder gelinkt:

level 1
level 2
level 3

Okee, nu kunnen we beginnen! Dit is wat je nodig hebt:

Goede sportschoenen
Dit is belangrijk! Want ook al train je gewoon in je kamer, toch ben je aan het sporten. En doe dat niet op blote voeten ofzo, want ik heb gemerkt dat je balans dan niet goed is en het is ook gewoon niet goed voor je voeten. Nu heb je natuurlijk niet de duurste hardloopschoenen nodig, maar zorg er wel voor dat je goede schoenen hebt.

Yogamatje
Hierop doe je je oefeningen. Bijvoorbeeld de buik- en armspieroefeningen. Als je tapijt hebt kan het daar ook op.


Gewichtjes
Deze gebruik je om je armen te trainen. De gewichtjes moeten tussen de halve en twee kilo inzitten. Dit kan je ook opbouwen naarmate het beter gaat. Je kan ook twee flesjes water gebruiken.

Lekker zittende kleding
Ga niet in een spijkerbroek sporten! Trek loszittende kleding aan waarin je je goed kan bewegen. het helpt ook om leuke kleding aan te doen. Ook al ziet niemand het, geloof me, je raakt er gemotiveerd door. Ga gewoon lekker shoppen met vriendinnen en koop leuke kleding. Dan moet je wel sporten, anders heb je ze voor niks gekocht :)

Motivatie
Dit is misschien wel het allerbelangrijkste, zonder motivatie kom je er niet! Probeer je zelf er echt toe te zetten, later heb je er weer baat bij! Hieronder staan nog wat motiverende quotes.

 
 
 
Om je dagen bij te houden heb ik hier een schema:
 
 
 
 
 
Veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten